TKO SMO MI?

Tvrtka smo s dugogodišnjim iskustvom u grafičkom i web dizajnu, digitalnom marketingu, video produkciji i reklamnim proizvodima.

MICHEL studio je tvrtka koja već 30 godina posluje na domaćem i inozemnom tržištu. Naš planski okupljeni tim čine educirani stručnjaci iz područja grafičkog i web dizajna, digitalnog marketinga te video produkcije. 

 

Naš zadatak je briga oko ugleda i imidža vaše tvrtke te kvalitetna implementacija i prezentacija u javnosti.

Na samom početku, primarna djelatnost tvrtke bila je osmišljavanje i izrada grafičkih elemenata te usluge tiska. Ideja je bila pomoći tvrtkama da se na kvalitetan i inovativan način predstave tržištu te povežu s ciljanim skupinama.

 

Razvojem tehnologije, otvorila su se neka nova tržišta što nas je potaklo da proširimo vlastiti spektar usluga. Prateći trendove, konstantno ulažemo u edukaciju kadra što nam daje mogućnost da klijentu ponudimo maksimalnu iskoristivost potencijala koje današnje tržište nudi.

UPOZNAJTE SE S NAŠIM TIMOM

Okupili smo vrhunske stručnjake za svaki dio kreativnog procesa da stvorimo najbolja rješenja za sve potrebe vašeg branda.

Web dizajn, grafički dizajn, digitalni marketing…

 

u nedogled možemo nabrajati usluge koje nudimo, ali ono što je vama bitno je da smo mi skupina mladih i nadobudnih entuzijasta koji svoje stečeno znanje žele ponuditi vama te vam zajedničkom koordinacijom pomoći u stvaranju i prezentiranju Vašeg brenda.

mišel

direktor

direktor@michel.hr

maja

izvršna direktorica

maja@michel.hr

irena

prodaja

irena@michel.hr

jelka

tajnica

jelka@michel.hr

goran

dizajn / video

goran@michel.hr

tamara

dizajn

tamara@michel.hr

goga

dizajn

goga@michel.hr

marin

web / video

marin@michel.hr

zrinka

web / digitalni marketing

zrinka@michel.hr

lea

produkt dizajn

lea@michel.hr

S dugogodišnjim radom stekli smo puno zanimljivih klijenata.

 

KAZALIŠTE KOMEDIJA, MOTOROLA, GLS, AUTO HRVATSKA, KLARA, KAMGRAD, DOK-ING, NACIONALNI PARK PLITVIČKA JEZERA, CROATIABUS, MINI MLJEKARA VERONIKA, CANDY, AZ MIROVINSKI FOND, ELGRAD, IVIĆ CATERING, ZRAČNA LUKA FRANJO TUĐMAN, CRVENI KRIŽ, KONČAR MES, MAN, MUNJA, BIOFARM, CATERING LISAK, GSK…

/

Sviđa vam se što vidite?

Vaš potez je sljedeći…