VIDEO PROMOCIJA

Iz godine u godinu trend promoviranja ili oglašavanja putem promotivnih videa u konstantnom je porastu. Dokaz ovoj tvrdnji je činjenica da je YouTube platforma postala druga najveća društvena mreža na internetu, upravo zbog sve veće potražnje za video materijalima.

Promotivni video je vrsta marketinškog videa čija je svrha na jedan moderan, inovativan i kreativan način predstaviti tvrtku i sve njezine popratne osobine/usluge. Promo video već dokazano podiže kvalitetu i posjećenost web stranice te je idealna investicija za sve koji interakciju i informiranost posjetitelja žele podići na viši nivo.

 

kontaktirajte nas

Kaže se kako slika govori tisuću riječi. Vođeni tom logikom, video sadržaj (u trajanju od jedne minute) tada može prenijeti nevjerojatnih 1 440 000 riječi. Zamislite što bi ste sve mogli prenijeti svojim klijentima u jednoj minuti trajanja videa?!

 

Video promocija najprihvatljiviji je oblik komunikacije na internetu što svjedoči i najveći postotak dijeljenja i pregleda među publikom na društvenim mrežama, emailu i web stranicama. Kvalitetno osmišljena i izrađena video promocija koja u prvi plan ističe kvalitetu koja predstavlja vaše poduzeće, omogućit će vam da personaliziranom komunikacijom stupite u emocionalnu vezu s vašim kupcima te im približite vaše poduzeće.

/

Sviđa vam se što vidite?

Vaš potez je sljedeći…