POSLOVNI POKLONI S KARAKTEROM

Vaši poslovni pokloni neće završiti negdje u ladici jer su stvoreni da se pamte!


U Michel studiju mišljenja smo da poslovni pokloni nisu samo stvar. Oni su poseban način izražavanja poštovanja i zahvalnosti za dobru suradnju, a mi želimo zajedno s vama pružiti iskustvo koje će pamtiti svaki zaposlenik, klijent ili partner.


Kraj godine se bliži, baš kao i blagdani, i zato smo pripremili veliku ponudu promo materijala s kojima ćete unijeti dozu inspiracije za novu, 2024. godinu.

Proizvodi koje nudimo osmišljeni su kako bi zadovoljili različite potrebe i oduševili svakoga u procesu u ovom blagdanskom razdoblju. U ponudi imamo velik izbor promo materijala, od rokovnika, kalendara, notesa pa sve do šalica, boca, torbi i odjeće.

 

Vjerujemo kako ćete pronaći idealno rješenje, jer je sljedeći potez na nama – svaku ideju pretvoriti u praktičnu i lijepu uspomenu. 

 

Katalog možete pogledati ovdje. 

Poslovni pokloni mogu biti i slatki!

 

S jedinstvenim pakiranjima koji skrivaju slatke zalogaje nevjerojatnog okusa svakome možete zasladiti poslovnu godinu. Ova ekskluzivna selekcija čokoladnih poslastica kombinira vrhunski okus s elegantnim dizajnom pakiranja, a svaki detalj je pažljivo biran kako bismo pružili neponovljiv užitak u svakom zalogaju.

 

Pogledajte ponudu i personalizirajte poklone za vaše klijente, zaposlenike i partnere. 

 

Katalog možete pogledati ovdje. 

VAŠA IDEJA, NAŠA KREATIVNOST – PERSONALIZIRANI POKLONI KOJI OSTAVLJAJU DOJAM

 

Ako do sada niste pronašli ono što tražite, ne brinite. Za vas imamo još nekoliko kataloga koji će možda bolje odražavati ono što želite pokloniti. Izbor je neiscrpan, baš kao i ideje, ali tu smo da vam pomognemo u procesu.

 

Ostavite trajan dojam uz personalizirane poslovne poklone i dopustite nam da vašem poslovanju dodamo malo kreativne magije.

UPOZNAJTE SE S NAŠIM TIMOM

Tu smo za svaki dio kreativnog procesa kako bismo stvorili najbolja rješenja za sve potrebe vašeg branda.

S dugogodišnjim radom stekli smo puno zanimljivih klijenata.

 

KAZALIŠTE KOMEDIJA, MOTOROLA, GLS, AUTO HRVATSKA, KLARA, KAMGRAD, DOK-ING, NACIONALNI PARK PLITVIČKA JEZERA, CROATIABUS, MINI MLJEKARA VERONIKA, CANDY, AZ MIROVINSKI FOND, ELGRAD, IVIĆ CATERING, ZRAČNA LUKA FRANJO TUĐMAN, CRVENI KRIŽ, KONČAR MES, MAN, MUNJA, BIOFARM, CATERING LISAK, GSK…

/

Neka vaša poslovna godina završi u stilu.

Obratite nam se s povjerenjem