BESPOVRATNA SREDSTVA ZA MIKRO,

MALO I SREDNJE PODUZETNIŠTVO

Poštovani,
Jeste li znali da postoji mogućnost dobivanja bespovratnih sredstava u iznosu od 15.000,00 kuna – 100.000,00 kuna za izradu ili redizajn vaših poslovnih web stranica, web trgovine (web shop) te primjenu mrežnih rješenja u svrhu bolje prodaje proizvoda i usluga?

Dobro ste čuli! Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga kojima bi se (u obliku vaučera) dijelila bespovratna sredstva za sva mikro, mala i srednja poduzetništva. Projektni prijedlozi dostavljaju se na «WWW vaučeri za MSP-ove» a podnošenje prijave započinje od 13. kolovoza 2018.

Najniži iznos potpore iznosi 15.000,00 kuna a najviša vrijednost vaučera penje se i do 100.000,00 kuna. Ovisno o mjestu registracije prijavitelja, intezitet potpore kreće se od 70% do 85% prihvatljivih troškova. Bespovratna sredstva dodjeljuju se iz Europskih fondova za regionalni razvoj putem OP Konkurentnost i kohezija 2014.020.

Više informacija možete pogledati ovdje

Želite li zatražiti ponudu za izradu ili redizajn vaše poslovne web stranice te pomoć u prezentaciji vaših proizvoda i usluga online?

Javite nam se!

Sviđa vam se što vidite?

Vaš potez je sljedeći…

    Započnimo s vašim projektom

    Imate već nešto na pameti?

    Kontaktirajte nas